Om meg

Hvem er jeg?

Mitt navn er Anne Lotte.

Jeg ble født den 17. juli i året 1990, på det som da het regionsykehuset i Trondheim eller RiT. Jeg vokste opp på Hitra, ei øy i utkanten av Trondheimsfjorden, men har også bodd noen år i Trondheim, før jeg igjen ble hitterværing.

Foreldrene mine ble skilt da jeg var barn, og jeg har to storesøstre og en lillebror. I tillegg til noen stesøsken, og noen tidligere stesøsken som jeg fortsatt regner som en del av familien. Med andre ord kan disse familierelasjonene mine bli litt vanskelig å holde styr på for noen.

Hvorfor «Talonnete»?

Enkelt og greit fordi jeg ikke visste hva jeg skulle kalle bloggen min. Jeg ville ikke ha navnet mitt som bloggadresse, men kom fram til at jeg kunne stokke om på bokstavene. Jeg brukte google, fant et verktøy som gjorde dette for meg, og valgte den sammensetningen som jeg mente så ryddigst ut, var mulig å uttale og enklest å huske – tro det eller ei.

Hvem deler jeg hverdagen min med?

En ettermiddag i juli 2010 sto jeg på badet med en positiv graviditetstest i hånda, og skulle bli mor. På ultralyd i uke 18 fikk vi vite at vi ventet på ei frisk lita jente, og etter noen måneder med venting kom hun endelig til verden den 19. mars 2011. Hun fikk navnet Ane, og er verdens herligste jente!

Hva skriver jeg om?

Livet mitt, kort sagt. Jeg skriver om ting som skjer i hverdagen min og ting jeg interesserer meg for, menneskene og dyrene jeg omgås, tanker som tar turen innom hodet mitt, meninger jeg har, og ting jeg lager eller kjøper.

Hvorfor blogger jeg?

Først og fremst så tror jeg at jeg blogger for å ha en plass å skrive ned tanker og følelser innimellom. Jeg liker å skrive, men synes ikke det er det samme å skrive noe for å lagre det på en harddisk eller ha det i en bok, jeg liker å få tilbakemeldinger og kommentarer på det jeg skriver. Både positive tilbakemeldinger og konstruktiv kritikk.

En stor del av familien og vennene mine bor ikke her, og jeg liker å dele hverdagen min med dem. Jeg vet også at de liker å lese/se hva hverdagen min består av.

Og jeg liker å se tilbake på ting, noe som ikke alltid er så lett om man ikke har skrevet det ned eller tatt bilder av det. Dette er bloggen en fin plass for, det er oversiktlig og lettvint å finne frem, og ikke minst så forsvinner ikke alt om maskina mi tar kveld.

Spør om du lurer på noe!